prometna nesreća

Autobus sletio s ceste i udario u kuću, više osoba ozlijeđeno

autobus sletio
Klix
21.07.2016.
u 09:12

Autobus tvrtke Centrotrans je sletio s magistralne ceste M17 i udario u stambeni objekt pored puta

U mjestu Binježevo na području Hadžića rano jutros dogodila se prometna nesreća u kojoj je putnički autobus sletio s ceste i udario u kuću.

Tom prilikom ozlijeđeno je više osoba, potvrđeno je Feni iz Operativnog centra Ministarstva unutarnjih poslova Sarajevske županije.

Radi se o autobusu tvrtke Centrotrans koji je sletio s magistralne ceste M17 i udario u stambeni objekt pored puta.

Nesreća se dogodila oko 3.55 sati, kazali su u MUP-u SŽ. 

Uviđaj su izvršili pripadnici policije MUP-a SŽ i o detaljima će javnost upoznati tijekom dana putem priopćenja za javnost.

Iz Centrotransa je jutros potvrđeno da je njihov autobus koji je vozio na relaciji Sarajevo – Dubrovnik – Sarajevo imao navedenu prometnu nesreću u mjestu Binježevo.

Također je navedeno da je na KUC Sarajevo prevezeno 11 ozlijeđenih osoba, te da prema informacijama iz Kliničkog centra nitko od ozlijeđenih nije životno ugrožen.

Vozač autobusa je, pod još neutvrđenim okolnostima, izgubio kontrolu i tom prilikom udario u privatnu kuću. Nakon izvršenog uviđaja bit će poznato više informacija, naveli su iz Centrotransa.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije