nesreća kod Tuzle

Izvučeno tijelo nastradalog iz minskog polja

17.09.2017.
u 12:13

Nesreća se dogodila u večernjim satima subote, oko 18.45 sati, dok su osobe inicijala D. J. i E. B. sjekle drva, kada je eksplodirala mina

Jedna osoba poginula je u Lukavcu kod Tuzle, u mjestu Devetak, na planini Ozren, dok je druga ozlijeđena, potvrdio je za Faktor Benedin Pejić iz Županijske uprave Civilne zaštite Tuzla. 

Nesreća se dogodila u večernjim satima subote, oko 18.45 sati, dok su osobe inicijala D. J. i E. B. sjekle drva, kada je eksplodirala mina. Navodno su se zaprežnim kolima, točnije s dva konja, uputili u sječu, odnosno izvlačenje drva iz šume, pa je konj aktivirao eksplozivnu napravu i tom prilikom je D. J. poginuo, a E.B. je s lakšim tjelesnim ozljedama uspio otpuzati do obližnjeg puta i pozvati policiju.

- U pitanju je jedna od najopasnijih lokacija gdje se nalaze brojne mine, pa je tako i naša akcija izvlačenja tijela stradalog jako rizična - istaknuo je Pejić.

Kako prenosi Fena, iz Federalne uprave civilne zaštite priopćili su da je akcija izvlačenja nastradalog u jučerašnjem minskom incidentu u Lukavcu, kada je smrtno stradala jedna osoba, završena u 11.20 sati.

Pripadnici "B" Tima za deminiranje FUCZ/KUCZ Tuzla izvukli su tijelo iz minskog polja oko 11.15 sati.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije