zajednička akcija

Akcija u ZDŽ i SBŽ: U kontroli prometa uhićeno šest osoba

kontrola prometa
02.03.2019.
u 10:23

Službenici MUP-a Zeničko-dobojske i Srednjobosanske županije u noći sa 1. na 2. ožujka realizirali su međužupanijsku policijsku akciju kontrole vozila u kojoj je uhićeno šest osoba, piše Klix.ba. 

Akcija je provedena na nekoliko lokacija, točnije, kontrolnih točki između ove dvije županije na kojim su mješoviti policijski timovi vršili pojačanu kontrolu prometa, pregledali vozila, osobe u vozilima te teret s ciljem pronalaska predmeta koji potiču iz kaznenih djela, narkotička sredstva, oružja, osobe za kojima je raspisana tjeralica te osobe koje nelegalno borave u BiH.

U sklopu akcije uhićeno je šest osoba, tri osobe se dovode u vezu s izvršenjem kaznenih djela i tri osobe zbog počinjenih prekršaja iz Zakona o osnovama sigurnosti prometa na cestama u BiH. 

Izdano je 56 prekršajnih naloga zbog počinjenih prekršaja u prometu 15 vozača i četiri vozila su isključena iz prometa,a u četiri slučaja je pronađena i oduzeta tvar koja izgledom podsjeća na drogu. U 86 slučajeva je izvršena provjera identiteta.

“Zajednička policijska akcija predstavlja dobra primjer suradnje između policijskih agencija te će se i u narednom razdoblju unapređivati oblici zajedničkog i koordiniranog postupanja, u okviru utvrđenih nadležnosti, kao bi se svim građanima pružila maksimalna osobna i imovinska sigurnost”, priopćeno je iz Odsjeka za odnose s javnošću, analitiku i planiranje MUP-a ZDŽ.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?