Napustio Plemiće

Čolić: Nisam se više vidio u Zrinjskom, imam ponuda iz PL

Benjamin Čolić
16.01.2017.
u 14:38

"Ja sam tražio raskid ugovora na svoju štetu, nema tu nikakve svađe niti bilo što drugo. Nisam se vidio tu...", kazao je Čolić

Benjamin Čolić (25) danas je i službeno postao slobodan igrač. Zatražio je raskid ugovora sa Zrinjskim, koji je važio do ljeta ove godine. 

Nekadašnji član Željezničara i Čelika za SportSport.ba je otkrio razloge odlaska iz Mostara. 

"Ja sam tražio raskid ugovora na svoju štetu, nema tu nikakve svađe niti bilo što drugo. Nisam se vidio tu, iako sam igrao ovu polusezonu, ali nikada u karijeri do sada nisam imao situaciju da razmišljam hoću li igrati. Gdje god sam bio igrao sam, a ovdje je bilo malo drugačije. Ostalo je malo ugovora do kraja, prvo mi nisu htjeli dati raskid, ali su onda ipak pristali, jer su shvatili da ja želim ići", kazao je Čolić. Planove za nastavak karijere već ima. 

"Prioritet mi je inozemstvo, sada to čekam i trebao bih znati u skorije vrijeme što će biti od toga. Zvali su me klubovi iz Premijer lige, mogu vam reći da su to bili Olimpic, Čelik i Krupa, ali sam svima njima rekao da prvo moram sačekati soluciju za odlazak u inozemstvo", jasan je bio Čolić.

Nakon jučerašnje informacije da sigurno napušta Zrinjski, pojavile su se spekulacije o njegovom povratku na Grbavicu. 

"Iskreno, sa Željom nisam pričao. Nitko me nije zvao, ali nikad se ne zna", dodao je Benjamin Čolić, sada već bivši član HŠK Zrinjski Mostar.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije