GPBIH

Četri osobe uhićene na granici po tjeralicama

uhicenje
27.03.2017.
u 13:11

Službenici Jedinice granične policije Bijeljina 27. ožujka uhitili su O.R. (1975.), državljanku Moldavije i BiH. Graničnim provjerama utvrđeno je da je za njom Ministarstvo unutarnjih poslova Republike Srpske raspisalo tjeralicu zbog krivičnog djela „zapuštanje i zlostavljanje maloljetne osobe“. Osoba je kontrolirana pri ulasku u BiH na Međunarodnom graničnom prijelazu Rača i bit će predana nadležnom organu.

Istog dana pri ulasku u BiH na MGP Hum uhićen je V.S. (1994.) nakon što je utvrđeno da ga potražuje Sud BiH zbog krivičnog djela „krivotvorenje novca“. Službenici JGP Hum predat će bh. državljanina nadležnom organu.

Na MGP Karakaj pri ulasku u BiH službenici JGP Zvornik 24.3.2017. uhitili su R.A. (1975.), državljanina Srbije. 
Graničnim provjerama utvrđeno je da je za njim Interpol Budimpešta raspisao tjeralicu zbog krivičnih djela „krijumčarenje ljudi“ i „krivotvorenje dokumenata“. R.A. predan je službenicima Sudske policije Suda BiH.

Službenici JGP Doljani pri ulasku u BiH na MGP Bijača uhitili su DŽ.Z. (1979.) jer ga je potraživalo Županijsko tužiteljstvo HNŽ zbog krivičnog djela „krađa“. Bh. državljanin predan je službenicima Policijske postaje Čitluk 25.ožujka, priopćeno je iz Granične policije BiH. 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije