sbž

Četiri godine postojanja transplantiranih i dijaliziranih

SBŽ
01.08.2016.
u 19:43

Predstavnici sportske udruge „Liga Hercegovine“ predvođeni predsjednikom Ivanom Zeljkom posjetili su danas općinu Čitluk i sastali se s načelnikom Ivom Jerkićem. Sportska udruga „Liga Hercegovine“ organizator je završnog malonogometnog turnira „Liga Hercegovine“ na kojem nastupaju pobjednici općinskih natjecanja, a budući da će se završnica ove godine organizirati na području općine Čitluk na sastanku je razgovarano o tehničkim detaljima vezanim za organizaciju, piše artinfo.ba.

Ivan Zeljko, predsjednik Udruge, na sastanku u Uredu načelnika izrazio je zadovoljstvo zbog organiziranog sastanka i naglasio kako će sportska udruga „Liga Hercegovine“ u suradnji sa tehničkim organizatorima iz općine Čitluk organizirati završno natjecanje koje će biti spektakularan događaj. Predsjednik Zeljko na sastanku je iznio podatke vezane za natjecanje u deset općina i jako dobru posjećenost ovih natjecanja, te je naglasio da će se ovogodišnja „Liga Hercegovine“ održati pod visokim pokroviteljstvom dr. Dragana Čovića, hrvatskog člana Predsjedništva BiH.

Sukladno najavama, završni turnir trebao bi se odigrati po već provjerenom sustavu od 22. do 26. kolovoza i sljedeća organizacijska aktivnost je odabir mjesta odigravanja završnog turnira. U uži izbor za mjesto održavanja završnog turnira ušli su sportski centri Ćorkov Dolac i Jakerovac, a o mjestu odigravanja odlučivat će peteročlana komisija sportske udruge „Liga Hercegovine“ koja će održati sastanke s predstavnicima mjesnih zajednica i obaviti pregled tehničkih elemenata potrebnih za organizaciju

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?