Prva liga FBiH

Čapljinci su na svojim Bjelavama dobri, a u gostima opasni

bjelave01_nnn_bih_29112015
30.11.2015.
u 06:30

Čapljinci su jesenski dio sezone završili na petom mjestu s 24 boda i pozitivnom razlikom pogodaka 21:17

Loš početak, mršav završetak, ali sredina djelo krasi - moglo bi se na prvu reći za rezultate nogometaša Čapljine u prvom dijelu 1. federalne lige. Čapljinci su jesenski dio sezone završili na 5. mjestu s 24 boda i pozitivnom razlikom pogodaka 21:17. U 15 utakmica ostvareno je 7 pobjeda, 3 su završne neodlučno, dok su u 5 navrata momci iz Bjelava teren napuštali pognute glave.

Osvrćući se na jesenski učinak, Damir Obad, bivši kapetan, sada sportski direktor, kaže: - Mogu reći da smo zadovoljni, iako smo mogli i bolje. Da smo u Gračanici sačuvali vodstvo, bili bismo drugi, ali nas u završnici utakmice protiv Zvijezde sreća nije poljubila. Na kraju moramo biti više nego zadovoljni, ističe Obad, te objašnjava: - Loše smo krenuli, ali nas to nije obeshrabrilo, vjerovali smo momcima. Čapljina je 9 bodova osvojila na strani. Poticajno za nogomet je što je sve manje sudaca koji hoće odlučivati, zato i očekujem da će stvari i u nastavku ići u pozitivnom smjeru. To je poticaj mladim igračima, kad vide da se mogu nadigravati. 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije