BORBA

Brad Pitt ovim potezom je doveo do ludila Angelinu Jolie

pitt - jolie
Dominic Lipinski/Press Association/PIXSELL
20.10.2016.
u 19:25

Kada je saznala da Brada oko razvoda i preuzimanja skrbništva savjetuje njen otac Jon, s kojim ona ne priča, poludjela je.

Razvod Brada Pitta i Angeline Jolie bit će duga i teška borba u kojoj obje strane napadaju najgorim 'oružjem'. Glumac se tako, piše US Weekley, urotio s Angelininim tatom Jonom Voightom s kojim Angelina nije u dobrim odnosima i od njega je tražio savjete kako nadmudriti njegovu kćer u ovoj brakorazvodnoj parnici.

Jon je zetu objasnio da je Angelina preslika svoje mame Marcheline Bertrand jer je jednako psihički nestabilna kao i majka i to bi moglo naštetiti njihovoj djeci, te mu je savjetovao da u borbi za skrbništvo nad djecom igra na kartu njene psihičke rastrojenosti. Naravno, Angelina je poludjela saznavši da se Brad sastaje s njenim tatom, s kojim ona ne razgovara godinama, i da sluša njegove savjete. 

U međuvremenu Angelinu i djecu je ipak ispitao FBI-a kako bi utvrdili da li je Brad zbilja tijekom leta u privatnom avionu zbilja napao sina Maddoxa. Navodno Maddox ne želi vidjeti oca i ljut je što nije ispunio obećanje i prošli vikend ga odveo na koncert omiljenog mu benda. 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije