Droga, bijes i perverzije:

Brad Pitt mogao bi uništiti Angelinu

Brad Pitt i Angelina Jolie
JUSTIN TALLIS/Press Association/PIXSELL
19.11.2016.
u 20:00

Radar Online navodno je došao do informacije da Brad Pitt (52) posjeduje više od 100 sati audio zapisa u kojima priča o Angelininim (41) problemima s drogom i afinitetu prema 'perverznim seks igricama' te otkriva što ona stvarno misli o Jennifer Aniston.

- Kada bi ove snimke izašle u javnost, mogle bi jako naštetiti Angelini i njezinoj borbi za skrbništvo - kazao je dobro obaviješten izvor i dodao kako su iste nastale u periodu od 12 godina za vrijeme glumčevih posjeta poznatom psihijatru Ronu Bardu.

'Unbroken' Premiere - Los Angeles | Autor: Tammie Arroyo/Press Association/PIXSELLfoto: Tammie Arroyo/Press Association/PIXSELL

- Angie se voljela rezati za vrijeme seksa te pustiti da krv kapa po meni. To mi se nije svidjelo - rekao je navodno Pitt te dodao kako je njegova, uskoro bivša, supruga voljela vezivanje.

Isto tako, glumac je kazao i kako se premršava Angelina danima znala zaključavati u sobu te da nije jela. Dodaje kako je razbijala stvari, prijetila da će si nauditi te da je imala jednu 'vrlo nasilnu stranu'.

ABACA USA Brad Pitt "Troy" premiere | Autor: ABACA   ABACA PRESS/Press Association/PIXSELLfoto: ABACA ABACA PRESS/Press Association/PIXSELL

Pitt se osvrnuo i na činjenicu da se Angelini nije svidjelo što je ostao u dobrim odnosima sa svojom bivšom Jennifer Aniston te da je prijetila kako će na nju nahuškati svoje pit bullove.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije