Vučić i Dodik:

Bolja budućnost za RS i dobri odnosi sa BiH

Dodik
31.05.2016.
u 15:45

Srbija će uvijek insistirati na opstanku i boljoj budućnosti srpskog naroda u RS, kao i na dobrim i prijateljskim odnosima sa BiH, poručio je danas predsjednik Vlade Srbije Aleksandar Vučić u razgovoru s predsjednikom RS Miloradom Dodikom u Beogradu.      

Premijer Vučić i Dodik su, kako je priopćeno iz Vlade Srbije, razgovarali o aktualnoj političkoj situaciji u BiH i regionu zapadnog Balkana, a Dodik je tom prilikom ukazao na organizovanu kampanju koja se u BiH, ali i u nekim drugim državama, vodi protiv Republike Srpske i srpskog naroda koji u njoj živi.               

"Republika Srpska svog saveznika vidi, prije svega u Srbiji, i očekuje da Vlada Srbije i njeni organi, u skladu sa Daytonskim mirovnim sporazumom, pruže punu podršku i pomognu zaštiti Republike Srpske od svih vidova ugrožavanja", naveo je Dodik.              

Premijer Vučić je istaknuo je da su mir i stabilnost vitalni interesi srpskog naroda, ma gdje on živio, kao i da će Srbija uvijek insistirati na opstanku i boljoj budućnosti srpskog naroda u Republici Srpskoj, kao i na dobrim i prijateljskim odnosima sa BiH u cjelini, prenosi Tanjug.                

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije