Sarajevski kiseljak open

Bivši juniorski osvajač Wimbledona finalist teniskog turnira u Kiseljaku

kiseljak
29.05.2016.
u 10:11

Dejan Katić iz Srbije i Gianluigi Quinzi iz Italije u nedjelju će se u finalnom meču boriti za titulu pobjednika 17. po redu izdanja teniskog turnira Sarajevski kiseljak open. 

Katić je, premda ozlijeđen, izbacio Francuza Laurenta Lokolija dok je Quinzi bio bolji od prvog nositelja turnira Šveđanina Christiana Lindella. 

Ova dva mlada, perspektivna tenisača i u finalu će zasigurno pružiti odličnu partiju a vrijedi spomenuti da je Quinzi prije samo tri godine bio pobjednik juniorskog Wimbledona. 

Na predzadnjem danu natjecanja osim polufinalnih mečeva održan je i finalni meč parova u kojemu su pobjedu odnijeli Australci Steven de Waard i Scott Poudziunasa. 

Finalni meč na terenima Teniskog kluba Elliptic u Kiseljaku počinje u nedjelju,29.svibnja u 14 sati. Nakom meča uslijedit će i svečanost zatvaranja turnira koji će zatvoriti suorganizator, načelnik općine Kiseljak Mladen Mišurić-Ramljak. 

Program će upotpuniti i brojni drugi dužnosnici, hostese te kiseljačke mažoretkinje. 

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije