TRANSFER

Bilić doveo Ronaldinha u Bešiktaš

'Ronaldinho, of Brazil\'s Atletico Mineiro, celebrates after scoring against Bolivia\'s The Strongest during a Copa Libertadores match at Independencia Arena, in Belo Horizonte, southeastern Brazil, o
Foto: DPA/PIXSELL
01.01.2014.
u 12:44

List Vaatan piše kako su Ronaldinhov menađer i brat Asis i čelnici Bešiktaša sastali u Istanbulu i postigli dogovor

Bivši najbolji nogometaš svijeta Brazilac Ronaldinho sljedeće će dvije godine nositi dres istanbulskoga Bešiktaša kojeg vodi Slaven Bilić, pišu turski mediji. 

List Vaatan piše kako su Ronaldinhov menađer i brat Asis i čelnici Bešiktaša sastali u Istanbulu i postigli dogovor, te da će slavni Brazilac imati godišnju plaću od šest milijuna eura, prenijela je Hina. 

Ronaldinho (33) igra za aktualnog južnoameričkog prvaka Atletico Mineiro, a vjeruje se kako je prihvatio tursku ponudu jer po svaku cijenu želi ući u brazilsku reprezentaciju za Svjetsko prvenstvo. 

Negdašnja zvijezda Barcelone bio je najbolji igrač svijeta 2004. i 2005. godine, a odigrao je 97 utakmica za nacionalnu reprezentaciju Brazila i postigao 33 gola. U srijedu je dobio i veliko priznanje jer je proglašen za najboljega nogometaša Južne Amerike i to ispred Neymara. 

Bilićev Bešiktaš vodi veliku borbu za naslov prvaka s Fenerbahčeom i Galatasarajem, a na polovici sezone zauzima četvrto mjesto na ljestvici i zaostaje 12 bodova za vodećim Fenerbahčeom. 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije