Pred veliki nastup

Bh. predstavnici održali prvu probu pred nastup na Eurosongu

bh. tim
03.05.2016.
u 19:00

"Pjesma iz Bosne i Hercegovine - 'Ljubav je', govori o tome kako ljubav prevazilazi sve prepreke, a zamišljena je kao suvremena verzija Romea i Julije u modernoj Europi

Bh. predstavnici, među kojima su Dalal Midhat Talakić, Fuad Backović Deen, Jasmin Fazlić Jala i Ana Rucner danas su imali prvu probu pred veliki nastup koji će biti održan 10. svibnja. 

"Pjesma iz Bosne i Hercegovine - 'Ljubav je', govori o tome kako ljubav prevazilazi sve prepreke, a zamišljena je kao suvremena verzija Romea i Julije u modernoj Europi. Na pozornici ćemo vidjeti četiri umjetnika s njihovim vlastitim, različitim karijerama i glazbenim pozadinama", piše Eurovision.tv.

Na službenoj stranici Eurovizije, piše kako pjevačica Dalal posjeduje "jedan od najboljih bosanskih glasova", bosansko-sudanskih je korijena, a kao djevojčica je i sama bila izbjeglica.

Deen, koji je je već jednom predstavljao Bosnu i Hercegovinu 2004. godine na natjecanju za pjesmu Eurovizije, predstavljen je kao "zagovarač za prava manjina, uključujući LGBT osobe.", prenosi Klix.ba.

O Ani Rucner pišu kao o "hrvatskoj glazbenoj senzaciji, koja u sebi ima hrvatskih, srbijanskih, crnogorskim i albanskih korijena, a ovaj put svira za BiH", dok je Jala predstavljen kao "zvijezda u usponu nadolazećih generacija balkanske regije."

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije