Počinio bludne radnje nad djecom i maloljetnicima

Beskućnik pedofil iz BiH uhićen u Zadru

pedofil pedofilija
Foto: Davor Javorović/PIXSELL
16.10.2014.
u 15:01

Sve što vam mogu potvrditi jest da su izvidi u tijeku, ali zbog zaštite djece i maloljetnika istraga je tajna i nikakve dodatne informacije nećemo davati - rečeno je u zadarskoj policiji

U srijedu navečer uhićen je B.S., 47-godišnji državljanin BiH, zbog sumnje da je počinio bludne radnje nad djecom i maloljetnicima, javlja Zadarski.hr.

- Sve što vam mogu potvrditi jest da su izvidi u tijeku, ali zbog zaštite djece i maloljetnika istraga je tajna i nikakve dodatne informacije nećemo davati - rečeno je u zadarskoj policiji.

Kako neslužbeno doznaje Zadarski.hr, muškarac je beskućnik, a još od prije poznat je policiji zbog sličnih djela. Navodno je uhićen nakon prijave roditelja čija djeca pohađaju jednu osnovnu školu.

Prema pričama roditelja, pedofil je na putu iz škole pratio djevojčice, a uhićen je u Pučkoj kuhinji u Zadru gdje ga poznaju jer se tamo hranio sa svojom djevojkom. Zadnjih dvadesetak dana nije bio viđen u Pučkoj kuhinji.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije