ODRŽALI ŠANSE ZA FF

Aco nakon Igokee: Odigrali smo briljantnu obranu!

Aco Petrović (1)
Daniel Kasap/Pixsell
04.02.2013.
u 11:45

- Žao mi je što smo, kad smo otišli na 20 razlike, više gledali semafor, a prestali smo napadati - našao je Aco zamjerku

U pozitivnu seriju košarkaši Cedevite ušli su u posljednji čas. U nedjelju popodne u Laktašima su svladali vodeću Igokeu 64:56 i tako održali šanse za plasman na Final Four ABA lige.

- Znali smo da bez kvalitetne obrane nemamo šanse u Laktašima. Odigrali smo briljantnu obranu. Žao mi je što smo, kad smo otišli na 20 razlike, više gledali semafor, a prestali smo napadati. Unatoč tome, s obzirom da je ovo prvi domaći poraz Igokee u ovom prvenstvu, to dovoljno govori koliko je vrijedna ova Cedevitina pobjeda - komentirao je trener Aco Petrović.

Slično je govorio i Marko Tomas koji je ubacio 16 koševa.

- Tih zadnjih pet minuta malo smo se opustili, bila je velika razlika, ali ipak smo to priveli kraju. Prvi put smo spojili tri pobjede za redom. Pred nama je Kup i bilo bi lijepo da osvojimo taj prvi trofej.

Preuzeto sa www.vecernji.hr

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije