Predsjednica Federacije BiH Lidija Bradara podržala strateške planove HP Mostar i HT Eronet

24.04.2024.
u 19:44

Predsjednica Federacije Bosne i Hercegovine, Lidija Bradara, danas je u Mostaru izrazila snažnu podršku za inicijative Hrvatske pošte d.o.o. Mostar i HT d.d. Mostar koje su usmjerene na modernizaciju i unapređenje poštanskih i telekomunikacijskih usluga. Sastanci s direktorima ovih vodećih poduzeća, Matom Rupčićem i dr. sc. Goranom Kraljevićem, obuhvatili su detaljne
diskusije o strateškim ciljevima i budućim projektima.


Mate Rupčić, direktor HP Mostar, istaknuo je planove za modernizaciju poštanskog sustava koji bi osigurali efikasniju uslugu korisnicima, naglašavajući značaj poštanskog sektora u svakodnevnom životu i gospodarskom razvoju. Dr. sc. Goran Kraljević iz HT Eronet predstavio je inicijative za ulaganje u infrastrukturu i poslovnice, s ciljem održavanja kvalitete brenda Eronet i pružanja boljih usluga lokalnim zajednicama. Uz njega, prisutan je bio i Draženko Pažin, član uprave zadužen za tehniku i IT,
koji je detaljno opisao planove za tekuću godinu koji uključuju brojne nove projekte. Predsjednica Bradara pohvalila je ove planove, ističući važnost podrške Federacije BiH u očuvanju vodeće pozicije poduzeća s državnim kapitalom u sektoru modernih tehnologija.
"Kontinuirana podrška Federacije ključna je za kvalitetan rad i održivi razvoj", naglasila je Bradara. Ovi sastanci jasno pokazuju predanost Federacije BiH strateškom razvoju ključnih sektora i potrebi za stalnim unapređenjem usluga koje su od iznimne važnosti za ekonomski napredak i dobrobit građana Bosne i Hercegovine.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?