mišljenje stanovnika različitih zemalja

Iz koje zemlje dolaze najatraktivniji muškarci? Na karti Europe dominira jedna država

Twitter
03.05.2024.
u 19:31

U kojoj državi svijeta žive najatraktivniji muškarci? Karta Europe podijeljena na Twitteru prikazuje mišljenje stanovnika različitih zemalja Starog kontinenta o tome čiji stanovnici su najatraktivniji.

Kako su zemlje podijeljene po bojama, vidljivo je da je na karti dominantna žuta boja koja označava Italiju, a muškarce iz ove zemlje smatraju najatraktivnijim u većini Europe.

Talijani su najatraktivniji za Španjolce, Francuze, Britance, stanovnike skandinavskih zemalja pa i za ljude iz zemalja okruženja - Srbiju, Hrvatsku i Crnu Goru uključujući i Bosnu i Hercegovinu, prenosi Klix.ba.

Zanimljivo je da Talijani najatraktivnijim smatraju Šveđane, a među atraktivnijim su se na karti našli i Grci, Brazilci te Španjolci.
Pored toga, zanimljivo je i da je prema prošlogodišnjem istraživanju Italija rangirana tek na osmom mjestu najatraktivnijih nacija na svijetu, dok su na prvom Indijci.

Sjedinjene Američke Države su na drugom, a Švedska na trećem mjestu. Rangiranje je napravljeno analizom tisuća objava na Redditu o privlačnim nacijama. 

Analizirane su sve objave na Redditu u kojima se spominju različiti epiteti poput termina "atraktivna", "lijepa", "zgodna", "prekrasna". Potom je sastavljen rezultat koristeći broj objava, komentara i glasova.

 

 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije