tužne vijesti

Sin proslavljenog srbijanskog košarkaškog trenera pronađen mrtav

košarkaška lopta
Igor Kralj/PIXSELL
03.05.2024.
u 21:25

Nebojša Đurović (49), sin proslavljenog košarkaškog trenera Vlade Đurovića pronađen je mrtav u petak oko 14 sati u Beogradu.

Nebojšino tijelo pronađeno je na Bežanijskoj kosi, u Rajkovoj šumi, a uviđaj je obavljen na licu mjesta i sada se čeka više informacija.

Nebojša Đurović je jedno od dvoje djece čuvenog trenera, koji ima i kćerku Ninu.

„Imam sina i kćerku, presretn sam što su njih dvoje u mom životu. Stariji igrači su se nekad šalili da ‘lafovi dobijaju kćerke, a cmizdravci sinove’, a ja sam imao njih dvoje. Danas su oni svoji ljudi. Kćerka Nina je završila filozofiju, a sin Nebojša psihologiju. Bio sam trenerska zvijezda, a oni su odrasli bez mene, jer nikada nisam bio tu. Zbog toga i danas nemamo odnos kakav bi trebali imati. Korektni smo, ali nije to to. Nisam ih mazio kad su bili mali, bio sam uvijek na treninzima, jurio košarkaše, navijače i direktore klubova“, rekao je čuveni trener jednom prilikom o svojoj djeci, prenosi N1.

Vlado Đurović (75) je tijekom igračke karijere bio u OKK Beogradu, gdje je započeo i trenersku. Kasnije je vodio Slobodu iz Tuzle, Šibenku, Budućnost, Zadar, Crvenu zvezdu, FMP, Vojvodinu, AEK, Aris, Limoges…

 

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?