TUGA U DINAMU

Sergej Jakirović doživio veliku tragediju uoči derbija sezone: Preminula mu majka nakon teške bolesti

Sergej Jakirović
Vjeran Zganec Rogulja/Pixsell
03.05.2024.
u 18:56

Dinamov trener Sergej Jakirović četiri dana prije vjerojatno ključne utakmice u borbi za naslov prvaka u HNL-u pretrpio je veliki gubitak i doživio obiteljsku tragediju.

Kako pišu 24 sata, njegova majka Jelena (djevojački Talajić) preminula je u srijedu nakon teške bolesti. Obitelj je, prema dostupnim informacijama, odlučila da će sprovod pokojnice biti u utorak u Metkoviću kako bi Jakirovića što manje poremetili u pripremi za možda i ključnu utakmicu prvenstva koja se igra u nedjelju na Rujevici.

U slučaju pobjede, plavi bi napravili veliki korak u obrani naslova prvaka Hrvatske, a Jakirović će sigurno imati veliki motiv da pobjedu posveti pokojnoj majci. Jakirović je rođen 1976. u Mostaru, odrastao je u Metkoviću, a za njegovu ljubav prema nogometu zaslužan je otac Enver, koji je godinama bio vratar, a kasnije i trener lokalnog niželigaša Neretve.

Jakirović je u karijeri nastupao za Rijeku, Zagreb, Kamen Ingrad i ostale, upisao je pet nastupa za reprezentaciju Bosne i Hercegovine.

Jakirović i supruga Marina, po zanimanju medicinska sestra, imaju dvojicu sinova, Leona (16) i Matiju (13). Obojica su nogometaši koji igraju u Dinamovim mlađim kategorijama, Leon je lijevi branič, a Matija vratar. 

 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?