ĐINA DŽINOVIĆ

FOTO Atraktivna kći Harisa Džinovića nakon razvoda roditelja zabavlja se u luksuznoj vili

24.04.2024.
u 11:56

Kći Harisa Džinovića na društvenoj mreži Instagram otkrila je kako provodi vrijeme s bratom Kanom u luksuznoj obiteljskoj vili

Đina Džinović, starija kći poznatog folk pjevača Harisa Džinovića i dizajnerice Meline Džinović plijeni veliku pažnju na društvenim mrežama. Kako su domaći mediji o njima već izvještavali, Đina je prvotno bila u odličnim odnosima s majkom Melinom te ju je navodno posjećivala u njezinu novom domu na Novom Beogradu. Kako su srpski mediji u nekoliko navrata pisali, navodno su njihovi odnosi zahladnjeli te je majku otpratila s društvenih mreža, a o čemu se također pisalo. 

Majka i kći su nakon toga izgladile odnose te je Đina majku Melinu ponosno zapratila na društvenoj mreži Instagram, a mlada Đinović je pokazala što njezin brat i ona rade u vili iz koje je njihova majka odselila. Đina je snimila mlađeg brata Kana kako se igra s njihovim kućim ljubimcem, psićem pomerancem, a na snimci je uhvatila i dijelove obiteljskog doma, a koji definitivno izgleda impresivno. Dvadesetogodišnja Đina i godinu mlađi Kan uživaju u raskošnoj vili na Senjaku, dok su njihovi roditelji donedavno vodili takozvani medijski rat. 

 

Podsjetimo, nedavno je Haris Džinović gostovao na srpskoj televiziji Blic u emisiji "Scena", a novinarku je ugostio u svojoj luksuznoj vili na Senjaku te otvorio dušu o razvodu, otkrio je niz intimnih detalja o kojima dosad nije javno govorio. - Da je ona imala interes sačuvati brak, vjerujem da bi ga i sačuvala. Bio sam raspoložen da zauvijek živimo zajedno. Kao što kaže matičar, ostanite vjerni dok vas smrt ne rastavi i tako dalje. Držao sam se zaista toga, ne samo zato što je on to rekao, nego što sam ja takav čovjek. Meni je dovoljna bila jedna žena - iskreno je priznao Haris Džinović koji ovih dana ne prestaje javno prozivati bivšu suprugu, a s kojom ima dvoje djece kći Đinu i sina Kana.

- Kajete li se što ništa niste napravili - upitala ga je novinarka, a on joj je odgovorio: - Ne, jer je druga strana bila nespremna i nevoljna popričati. To me je razočaralo i zato mi je lakše bilo. Ako se netko ne bori, što će se boriti druga strana. Nije mi padalo na pamet da je vučem za rukava - ispričao je Haris Džinović, a potom ga je upitala osjeća li se nakon svega iskorišteno.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije