dok bh. građani bježe u njemačku

Obitelj iz Njemačke doselila u BiH: Kupili imanje i uzgajat će konje

01.05.2024.
u 19:19

bavit će se uzgojem i održavanjem konja, a trenutno rade na uređenju kuće i izgradnji štale

Gradonačelnik Prnjavora Darko Tomaš objavio je informaciju o njemačkoj obitelji koja se doselila u taj bh. grad.

– Prnjavor je mjesto gdje se dolazi i ostaje! Dokaz jeste i obitelj iz Njemačke, koja je okolinu Bona zamjenila s Prnjavorom, točnije selom Šarinci. Vidjeli su oglas o prodaji imanja u Šarincima i odlučili ga kupiti i prije 3 tjedna su doselili u Prnjavor! – napisao je Tomaš na mreži X.

Kako je naveo, bavit će se uzgojem i održavanjem konja, a trenutno rade na uređenju kuće i izgradnji štale, prenosi Biznisinfo.

Za Šarince i općenito za susjede imaju samo riječi hvale!

– I ja se želim zahvaliti prije svega njihovim susjedima koji su ih srdačno dočekali, prenijeli na njih pozitivan dojam o svima nama i pokazali svu gostoprimljivost našeg naroda! Vjerujem da će Danijel i Alina Vafcig trajno ostati u Prnjavoru, i pored sina Marlona, ovde i proširiti svoju obitelj! – naglasio je.

Na kraju je zaključio: “Vjerujem i da će oni biti potvrda i stimulans svima nama, da je Prnjavor mjesto dobrih prilika, i kao što na početku rekoh: mjesto gdje se dolazi i ostaje!”.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije