Vremenska prognoza

Vremensku prognozu Večernji list Vam donosi u suradnji s Vrijeme.net portalom. Vremenska prognoza na našem portalu podijeljena je na detaljni pregled tri dana unaprijed, uz bio prognozu.

Srijeda
Detaljnije
Trenutno
23°
Danas
28°
Vjetar
SI Povjetarac
Četvrtak
Detaljnije
28°
Vjetar
SI Lahor
Petak
Detaljnije
30°
Vjetar
SI Lahor

Biometeorološka prognoza

Na Jadranu će većini ljudi biometeorološke prilike ostati razmjerno povoljne. No, kronični bolesnici bi trebali poduzimati mjere za zaštitu od dnevne i noćne vrućine a po potrebi i prilagoditi terapiju težim vremenskim uvjetima. U središnjoj Hrvatskoj, Lici i Gorskom kotaru će pritjecanje znatno svježijeg zraka u sklopu frontalnog sustava sjeverozapadno od Hrvatske doprinijeti poboljšanju općeg stanja kod većine ljudi. No, ova nagla promjena vremena može osjetljivim ljudima uzrokovati nesanicu i loše raspoloženje, a malo veće tegobe srčanim bolesnicima i astmatičarima. (Izvor bioprognoze: DHMZ)

Mogućnost oborina

0-10 % vrijeme.net najavljuje da će na području za Zagreb vjerojatnost kiše biti 0-10%.

Tlak zraka

1022 hPa Jučer Danas Sutra

Vlažnost zraka

61 % Jučer Danas Sutra

Tjedna prognoza

 • Srijeda
  min 18° max 28°
 • Četvrtak
  min 16° max 28°
 • Petak
  min 17° max 30°
 • Subota
  min 18° max 30°
 • Nedjelja
  min 19° max 32°
 • Ponedjeljak
  min 19° max 32°
 • Utorak
  min 20° max 32°

Hrvatska danas

U srijedu će u zapadnijim dijelovima zemlje prevladavati djelomice sunčano i malo manje vruće. Prema kraju dana postoji vjerojatnost za pokoji lokalni pljusak. Na istoku i jugu Hrvatske pretežno sunčano i sredinom dana vrlo vruće. U unutrašnjosti će zapuhati umjereni sjeverac, na sjevernom Jadranu umjerena, prema kraju dana i jaka bura, a u Dalmaciji većinom slab vjetar zapadnih smjerova. Jutarnje temperature od 15 do 20 u unutrašnjosti i od 20 do 25 na Jadranu. Najviše dnevne temperature od 28 do 31, u Slavoniji i Dalmaciji do 34.
Powered by: