Naslovnica Vijesti

Zvizdić-Caspar Vos: Mogućnost unapređenja bilateralnih odnosa BiH i Nizozemske

08. ožujka 2018. u 13:54 0 komentara 17 prikaza

Predsjedatelj Vijeća minstara Bosne i Hercegovine Denis Zvizdić primio je danas u nastupnu posjetu veleposlanika Kraljevine Nizozemske u BiH Reinouta Caspara Vosa, te je konstatovano  da BiH i Nizozemska imaju dobre bilateralne odnose koje je moguće unaprijediti, posebno u oblastima poljoprivrede, enegretike, turizma, znanosti i obrazovanja.

Veleposlanik Nizozemske čestitao je predsjedatelju Zvizdiću završetak i predaju odgovora na Upitnik Europske komisije te  skidanje sa sive liste Međunarodnog tijela za borbu protiv pranja novca ( FATF-a).

Predsjedatelj Zvizdić istakao je da je BiH čvrsto opredijeljena za europske i NATO integracije, kao i da će iduće razdoblje biti posvećen tim ciljevima.

Razgovarano je i o prenosu pozitivnh iskustava, posebno u oblastima malih i srednjih preduzeća.

Zvizdić je kazao da očekuje nastavak dobre suradnje te veleposlaniku Nizozemske poželio uspješan uspjeh u obavljanju posla u BiH, priopćeno je iz Vijeća ministara BiH. 

Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.