SAMO POZITIVNA ENERGIJA

Znate li da razgovor s prijateljicama o njihovom seksualnom životu utječe i na vašu igru pod plahtama?

24.10.2019.
u 20:45

Nekada je dobro slušati svoje prijateljice, a nekada to i nije najbolja opcija za vas. Najbolje je družiti se sa sretnim parovima koji svoju pozitivnu energiju mogu prenijeti i na vas

Na kavi ste s prijateljicama i svaka ima potrebnu izjadati se o svojem ljubavnom i seksualnom životu, a vi ne znate što da napravite?  Ova tri jednostavna savjeta sigurno će vam pomoći.

Poslušajte, ali šutite 

Kada se prijateljica žali na svoj seksualni život, najbolje je da je poslušate i pomognete savjetima, ali jednako tako nemojte pričati o svojem ljubavnom životu. Možda će vam se požaliti na svojeg partnera, ali to ne znači da i vi morate popustiti i tražiti ružne stvari svojeg dragoga, iako za to nemate razloga. Ovime će se samo stvoriti negativna atmosfera u vezi. 

Zadržite neke stvari za sebe

  Često se poteže razgovor o učestalosti seksualnih odnosa, a najvažnije je da i ovdje ne iznosite svoju statitistiku i da ne mislite kako se ne seksate dovoljno puta tjedno jer je ovaj broj vrlo individualan i ovisi od veze do veze. Kao na primjer, koliko tko ima vremena u životu, zdravstvenih problema ili drugih stvari koje ga jednostavno udaljavaju od seksualnog života. 

Družite se sa sretnim parovima 

Kada se družite sa sretnim parovima, njihova energija se lagano prenosi na vas, a možda će vas potaknuti na nove stvari u spavaćoj sobi i nova pozitivna seksualna iskustva

 

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?