POLICIJSKA AKCIJA

Zbog nereda u Mostaru uhićeno 10 osoba, jedna teže ozlijeđena

25.04.2021.
u 13:05

Deset osoba je uhićeno nakon nereda koji su se sinoć dogodili nešto prije ponoći u Mostaru između dvije veće skupine osoba, a jedna je zbog težih tjelesnih ozljeda prebačena u SKB Mostar, potvrdio je za Fenu glasnogovornik MUP-a HNŽ-a Ljudevit Marić.

- U subotu, 24. travnja u 23,20 sati u ulici Silića sokak u Mostaru narušen je javni red i mir u većem obimu. Došlo je do tučnjave u kojoj je sudjelovalo više osoba, huligana. U tučnjavi su korišteni razni predmeti, palice, komadi drveta te pirotehnika - kazao je Marić.

Brzom intervencijom policijskih službenika PU Mostar javni red i mir je stavljen pod nadzor.

- Deset sudionika narušavanja javnog reda i mira privedeno je u PU Mostar, a jedna je osoba zbog težih tjelesnih ozljeda prebačena u SKB Mostar - kazao je Marić dodavši kako je na jednoj obiteljskoj kući pričinjena materijalna šteta.

Marić je dodao kako policijski službenici PU Mostar zajedno s Odjelom kriminalističke policije provode kriminalističku operativnu istragu i rad na terenu kako bi se utvrdile sve okolnosti događaja. 

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije