MOSTAR

Završen šesti susret Napretkovog tečaja copywritinga

29.09.2020.
u 09:44

Tečaj pisanja tekstova iz područja copywritinga, a u svrhu promoviranja kulturnih aktivnosti, događanja i projekata, u organizaciji HKD Napredak, Glavne podružnice Mostar, završio je u ponedjeljak navečer sa svojim šestim susretom te su do kraja ovog besplatnog tečaja ostala još samo dva predavanja.

Na šestom predavanju polaznici su se, između ostalog, detaljnije upoznali sa scarcity pristupom, kao posebnom psihološkom tehnikom koja se koristi u pisanju sadržaja iz područja copywritinga te s jako korisnom knjigom za sve one koji se žele okušati u svijetu copywritinga, Cialdinijevom knjigom "Influence - the psychology of persuasion" – "Utjecaj – psihologija uvjeravanja", priopćeno je iz Napretka.

Diplomirani novinar, profesionalni SEO copywriter i voditelj odjela digitalnog marketinga tvrtke IT Odjel Marko Suton prezadovoljan je s napretkom polaznika tečaja.

"Veoma motivirana grupa ljudi, svih dobnih skupina i različitog stupnja obrazovanja, pokazala je da se uz trud i volju može postići jako puno. Na našem prvom susretu imali smo vježbu pisanja objava za društvene medije koju smo uradili kao svojevrsni pokazatelj gdje se trenutno nalazi svaki polaznik, zna li napisati tekst i po kojem pravilu ga piše – intuitivno ili posjeduje određeni talent ili znanje. Napredak je fascinantan.

Za samo šest susreta, imamo 11 polaznika koji sasvim solidno barataju formulama za pisanje koje koriste kao svojevrsni putokaz prilikom stvaranja tekstova te kreiraju sadržaje za objave za društvene mreže, e-mailove i PR tekstove te odlično biraju naslove za svoje uratke" – kazao je voditelj tečaja Marko Suton.

Sedmi susret zakazan je za četvrtak, 1. listopada, u prostorijama čitaonice Narodne knjižnice HNŽ-a, a polaznici tečaja upoznat će se s psihološkim motivatorima djelovanja te s dodatnim savjetima pri pripremi za pisanje, stoji u priopćenju.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije