Sarajevo

Zabranu kretanja prekršile 23 osobe, mjeru izolacije 53

02.04.2020.
u 10:00

Policijski službenici Uprave policije MUP-a Sarajevske županije sankcionirali su 21 osobu zbog kršenja zabrane kretanja od 20.00 do 05.00 sati i dvije osobe zbog kršenja zabrane kretanja osobama starijim od 65 godina, priopćeno je danas iz MUP-a.

Tijekom jučerašnjeg dana izvršene su i 804 kontrole poštivanja mjera izolacije po rješenjima nadležnih inspekcijskih organa. Tu mjeru prekšile su 53 osobe koje nisu zatečene na datoj adresi stanovanja. 

Od ta 53 slučaja, jedan broj se odnosi na osobe koje su promijenile mjesto boravka, jedan broj osoba koje su se vratile u BiH iz inozemstva, dok neke osobe nisu dale točne podatke o adresi stanovanja nadležnom inspekcijskom organu. Navodi se da pojedine osobe nisu zatačene na adresi stanovanja, iako im je ista mjesto prebivališta.

O svemu tome službene zabilješke dostavljene su nadležnim inspekcijskim organima s ciljem poduzimanja daljih mjera i radnji prema prekršiteljima mjera izdanih zbog pandemije koronavirusa. 

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?