Predsjednik Srbije

Vučić u Banja Luci: Važno je da budemo jedinstveni kada se suočavamo s velikim izazovima

 Aleksandar Vučić
16.09.2020.
u 08:26

Predsjednik Srbije Aleksandar Vučić izjavio je povodom Dana srpskog jedinstva, slobode i nacionalne zastave, da se srpski narod mora političkim sredstvima boriti za slobodu.

"Danas slavimo jedinstvo i slobodu. Danas slavimo proboj Solunskog fronta. A među tim borcima bilo je više od 10 posto dobrovoljaca iz Hercegovine, Krajine, Like, Dalmacije. Zato je jako važno da budemo jedinstveni kada se suočavamo s velikim izazovima, bez obzira na naše ekonomske uspjehe", rekao je Vučić u Banjoj Luci, prenosi RTS.

Član Predsjedništva BiH Milorad Dodik rekao je na svečanoj akademiji kako je "sloboda ključna riječ za srpski narod kroz povijest".

"Tu slobodu smo shvatali kao slobodu za druge, ne samo za sebe. Mislim da ovaj dan koncentrira ono što jeste srpski nacionalni i državni interes. Naše jedinstvo je potrebno i danas. Mi smo jedinstven srpski narod na ovim prostorima", kazao je Dodik.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?