SARAJEVO

Vijeće ministara BiH o trošarinama i koridoru Vc

15.04.2021.
u 09:18

Uprava za naizravno oporezivanje Bosne i Hercegovine predložila je Vijeću ministara Nacrt zakona o izmjenama Zakona o trošarinama u BiH koji bi trebao biti razmatran na sjednici Vijeća ministara zakazanoj za danas.

Državni ministri bi trebali razmatrati i Nacrt sporazuma o grantu za tehničku pomoć između BiH, JP Autoceste Federacije BiH i Europske investicijske banke u vezi s konzultantskim uslugama za nadzor nad radovima na izgradnji Koridora Vc u Bosni i Hercegovini (poddionica Počitelj - Zvirovići).

Pred ministrima će se ponovno naći, ovaj put novi tekst, Prijedlog odluke o formiranju Nadzornog tijela za praćenje provedbe Revidirane državne strategije za rad na predmetima ratnih zločina. U pitanju je odluka koju je pripremilo Ministarstvo pravde BiH.

Ministri će biti upoznati i o stanju migracija u državi u prošloj godini kao i o procjeni međuinstitucionalne suradnje tijekom pandemije koronavirusa Covid-19, a u pitanju su informacije koje je pripremilo Ministarstvo sigurnosti BiH.

Informacija o potrebi koordiniranja aktivnosti nadležnih institucija u vezi s pogoršanjem epidemiološke situacije, uslijed širenja virusa SARS-Cov 2, također je jedna od točaka dnevnog reda sjednice Vijeća ministara BiH.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije