MISTERIOZNO

VIDEO Duh dječaka i psa uhvaćeni na kameri: 'Supruga i ja smo tu noć sanjali isti san'

24.08.2019.
u 12:15

Obitelj kaže kako je spremna odseliti se iz kuće ako se nešto slično ponovi.

Joel Nolan, 33- godišnjak iz Long Islanda nedavno je s javnošću podijelio snimku s nadzorne kamere iz vlastitog doma koja je u nekoliko dana postala viralna. Riječ o misterioznim prizorima iz njegove dnevne sobe gdje se usred noći, prema svemu sudeći, pojavio duh dječaka i njegovog ljubimca. 

Na snimci se vide magloviti obrisi, čini se, dječaka i njegovog psa koji hodaju po dnevnoj sobi i stepenicama. Da stvar bude još neobičnija, kaže Joel Nolan, tu noć su on i njegova supruga imali isti san da su svojoj kćeri kupili psa, piše Ladbible.

- Tjedan dana nakon toga smo zaključili kako je pas vjerojatno 'skočio' k nama u krevet kada smo to sanjali- kazao je Nolan.

Obitelj kaže kako je spremna odseliti se iz kuće ako se nešto slično ponovi.

- Ako naša 19-mjesečna kćer započne komunicirati s njim možda bismo ju neko vrijeme mogli koristili kao tumača i posrednika, ali ako bi došlo do toga da postaje opasno za nju, potražit ćemo neki drugi smještaj- kazala je obitelj za Ladbible.

Naposljetku su pojasnili kako je moguće da to duh povezan s Nolanovim djedom jer je prije 20 godina na taj datum umro.

- Mislimo da bi to mogla biti mlađa verzija moga djeda koja posjećuje našu kćer- kazao je Joel Nolan.

 

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?