BULLHIT

VIDEO: Bulić i Gobac opjevali koronu: 'Došla je došla mala Korona, svima su oči kao crkvena zvona'

28.02.2020.
u 21:45

- Znate kaj, ja sam čuo da je taj virus opasan i da je on izvan kontrole. Ali ja sad više ne znam kaj bi s tim koncertima. Mi smo mislili kako bi održavali koncerte u nekim hermetički zatvorenim prostorima - kazao je Gobac

Luka Bulić poznat je po svojim obradama - "Bullhitovima" na Anteni Zagreb, a u novom "Bullhitu" obradio je aktualnu temu koronavirusa, a u tome mu je pomogao Davor Gobac, frontmen grupe Psihomodo Pop, čije je pjesme Luka prepjevao.

- Znate kaj, ja sam čuo da je taj virus opasan i da je on izvan kontrole. Ali ja sad više ne znam kaj bi s tim koncertima. Mi smo mislili kako bi održavali koncerte u nekim hermetički zatvorenim prostorima - kazao je Gobac Buliću i dodao kako su sve njihove pjesme rezultat nekih virusa.

 

 

- A sad ćemo otpjevati pjesme koje se zovu "Koronarni takt", rekao je Luka Bulić. Tako su hitovi "Ramona", "Sexy magazin", "Frida", "Kad sam imao 16", "Donna" i"Sve će biti u redu" dobili novo ruho.

 

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?