PRISILNO SLETJELI

Užas na letu: Tridesetak putnika krvarilo iz nosa i ušiju

20.09.2018.
u 11:47

Sa 166 putnika i članova posade, let Mumbai-Jaipur tvrtke Jet Airways vratio se na polazište tri četvrt sata nakon polijetanja ujutro, nakon što su se pojavili alarmantni simptomi

Tridesetak putnika indijskog zrakoplova krvarilo je u četvrtak iz nosa i ušiju nakon što je posada zaboravila aktivirati izjednačenje tlaka u kabini, zbog čega je zrakoplov morao sletjeti. 

Sa 166 putnika i članova posade, let Mumbai-Jaipur tvrtke Jet Airways vratio se na polazište tri četvrt sata nakon polijetanja ujutro, nakon što su se pojavili alarmantni simptomi.

U video-snimci objavljenoj na Twitteru vidi se prizor u kojem vlada smrtna tišina u kabini a putnici nose maske s kisikom.
 

Video možete pogledati OVDJE

 

"Panično stanje zbog tehničkog problema na @jetairways 9W 0697 od Mumbaija do Jaipura. Zrakoplov se vraća u Mumbai nakon 45 minuta. Svi su putnici na sigurnom, a među njima i ja", napisao je u tvitu Darshak Hathi u poruci iz zračne luke indijskog ekonomskog središta.

Liječnici su pregledali putnike po povratku na tlo.

Civilno zrakoplovstvo bilježi bizarne incidente u Indiji. U siječnju je Jet Airways otpustio dva pilota jer su nakratko napustili cockpit usred leta zbog žestoke svađe. 

 

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?