Javne površine

Usprkos brojnim apelima i akcijama u Mostaru sve više divljih deponija

23.04.2021.
u 10:36

Grad Mostar i Odjel za gospodarstvo, komunalne i inspekcijske poslove u proteklom su razdoblju poduzimali kontinuirane aktivnosti na uređenju javnih površina na kojima je bilo izvršeno nedozvoljeno odlaganje veće količine otpada.

Međutim, kako upozoravaju iz gradskog Odjela za gospodarstvo, komunalne i inspekcijske poslove zbog neodgovornosti pojedinaca sve je više divljih deponija.

Ističu kako je njih gotovo nemoguće iskorijeniti jer usprkos akcijama čišćenja i apelima da se otpad odlaže na predviđena mjesta i da se čuva okoliš, uvijek se nađu oni koji se ogluše na upozorenja. 

Komunalna poduzeća su izvršila čišćenje divljih deponija na lokacijama - uz cestu od kružnog toka prema Sokolu, uz mosta Franje Blaževića(Avijatičarski most) i Kosoru.

- I dok se svijest pojedinih neodgovornih građana o čistoći grada još ne mijenja, stalne dojave savjesnih građana su korak više na putu ka čistijem Mostaru - kaže se u priopćenju Odjela za gospodarstvo, komunalne i inspekcijske poslove Grada Mostara. 

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?