Livno

Upoznali se s 3D modeliranjem, elektronikom, arduino programiranjem

02.12.2021.
u 13:13

U prostorijama Srednje strukovne škole Silvija Strahimira Kranjčevića u Livnu polaznici STEMI radionice održali svoju zadnju radionicu u ovom ciklusu te su stečeno znanje i vještine u proteklih mjesec dana skupa sasvojim mentorima prezentirali zainteresiranoj javnosti. STEMI radionice organizirao je Edukacijski razvojni park Ho-Ruk zajednosa Srednjom strukovnom školom Silvija Strahimira Kranjčevića iz Livna, a uz financijsku potporu Federalnogministarstva razvoja, poduzetništva i obrta. Polaznici radionice upoznali su se s 3D modeliranjem, elektronikom, arduino programiranjem i programiranjem mobilne aplikacije,a konačni produkt njihova rada je STEMI robot-pauk kojeg su jučer uz svoje mentore predstavili javnosti.

Na održanoj zadnjoj radionici i prezentaciji sudjelovali su, a isto tako mladim polaznicimai njihovim mentorima čestitali i pružili podršku za budući rad i djelovanje predsjednik Vlade Hercegbosanske županije, Ivan Vukadin, ministrica znanosti, prosvjete, kulture i športa Hercegbosanske županije, Gordana Nakić i ministar poljoprivrede, vodoprivrede i šumarstva Hercegbosanske županije, Božo Perić. Istaknuli su kako će Vlada Hercegbosanske županije u budućnosti podržati daljnje aktivnosti Edukacijskog razvojnog parka Ho-Ruk s ciljem da što veći broj zainteresirane djece s područja Hercegbosanske županije prođe kroz programe i radionice spomenutog udruženja. Nakon održane radionice i prezentacije predstavnici Vlade Hercegbosanske županije u pratnji ravnatelja Srednje strukovne škole Silvija Strahimira Kranjčevića, Saše Grabovca obišli su prostorije navedene škole gdje ih je ravnatelj Grabovac detaljnije upoznao s radom i djelovanjem ove srednjoškolske ustanove, trenutnim stanjem, planovima i projektima za buduće razdoblje.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?