nakon kraće bolesti

Umro dr. Srećko Vlaho, omiljeni čitlučki liječnik

05.05.2021.
u 21:50

Dr. Vlaho je bio internist i specijalist pneumoftiziologije. Cijeli svoj radni vijek proveo je u Domu zdravlja Čitluk

Omiljeni čitlučki liječnik dr. Srećko Vlaho, nakon kraće bolesti, preminuo je danas u 69. godini života.

Rođen je u Gornjem Velikom Ograđeniku 1952. godine. Osnovnu školu završio je u Čerinu, gimnaziju u Širokom Brijegu, a medicinski fakultet završio je u Zagrebu.

Dr. Vlaho je bio internist i specijalist pneumoftiziologije. Cijeli svoj radni vijek proveo je u Domu zdravlja Čitluk, piše brotnjo.info.

Svojim pacijentima nije bio samo liječnik, već mnogo više od toga. Na prvom mjestu bio je čovjek i prijatelj, a njegov odnos prema osobama koji su došli tražiti pomoć ili savjet bio je onaj iskreni – ljudski, kakav danas nedostaje. Uvijek s ponekom šalom, opušten i nasmijan. I tako iz dana u dan, godinama, desetljećima…

Vjerujemo kako nema obitelji u Brotnju iz koje bar poneki član nije bio njegov pacijent kroz skoro pola stoljeća. Odlazak kod dr. Vlahe bio je lijek u svakom pogledu, a nakon njegovog odlaska ostaje velika praznina, kako za njegovu obitelj tako i za cijelo Brotnjo kojemu je iz svega srca služio, navodi brotnjo.info.

Posljednji ispraćaj je u petak, 7. svibnja u 15 sati ispred mrtvačnice Podadvor u Čitluku, gdje obitelj prima sućut od 14 sati. Pokop je u groblju Pododaci u Gornjem Velikom Ograđeniku u 16 sati, gdje obitelj prima sućut od 15.30.

 

 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?