17. obljetnica od smrti

Udruge HVO-a: Tuđman budućim naraštajima ostavio ogromnu ostavštinu

tudjman
Patrik Macek/PIXSELL
09.12.2016.
u 13:43

"Hrvatska država i državotvorno pravo hrvatskog naroda na BiH i sveukupno zajedništvo domovinske i iseljene Hrvatske su ogromna ostavština koju je ostavio dr. Franjo Tuđman budućim naraštajima hrvatskog naroda", navodi se u priopćenju.

U povodu 17. obljetnice od smrti prvog hrvatskog predsjednika Franje Tuđmana, Udruga dragovoljaca i veterana Domovinskog rata HR HB Mostar te Udruga organizatora otpora HVO u BiH uputili su priopćenje za javnost u kojem ističu kako je Tuđman iza sebe ostavio ogromnu ostavštinu budućim naraštajima.

„Dana 10. prosinca navršava se 17. obljetnica kako je preminuo prvi predsjednik Republike Hrvatske doktor Franjo Tuđman. Mi hrvatski organizatori otpora i dragovoljci Domovinskog rata s velikim poštovanjem i zahvalnošću sjećamo se vremena kada je dr. Franjo Tuđman preuzeo povijesnu odgovornost za zaštitu sveukupnih nacionalnih interesa hrvatskog naroda u cjelini.

Hrvatska država i državotvorno pravo hrvatskog naroda na Bosnu i Hercegovinu i sveukupno zajedništvo domovinske i iseljene Hrvatske su ogromna ostavština koju je ostavio dr. Franjo Tuđman budućim naraštajima hrvatskog naroda i možemo se samo Bogu zahvaliti što nam je poslao takvog čovjeka u pravo vrijeme“, navodi se u priopćenju.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?