Prijem kod Čavare

Učenici SŠ „Ivan Goran Kovačić“ Kiseljak sudionici natječaja na temu „Život s poplavama“

cavara ucenici
31.03.2016.
u 18:32

Čavara je poželio učenicima puno uspjeha na natjecanju, kao i u daljnjem školovanju, usvajanju novih znanja i sposobnosti

Predsjednik Federacije BiH Marinko Čavara danas je primio u posjet ravnateljicu Srednje škole “Ivan Goran Kovačić“ Kiseljak Mirjanu Medić, profesoricu biologije Josipu Milinović i učenike: Anu Vukoja, Anu Gluvić i Mateja Marijanovića.

Tijekom posjeta, ravnateljica Srednje škole „Ivan Goran Kovačić“ Mirjana Medić predstavila je rad i aktivnosti škole, te zahvalila predsjedniku Federacije BiH Marinku Čavari na prijmu.

Profesorica biologije Josipa Milinović istaknula je da je Srednja škola „Ivan Goran Kovačić“ Kiseljak primila poziv za natječaj od Međunarodnog povjerenstva za sliv rijeke Save na temu „Život s poplavama“, koji je organiziran u sklopu 5. Parlamenta mladih koji se ove godine održava u Parku prirode Lonjsko polje, u Republici Hrvatskoj.

Tim povodom, predsjednik Federacije BiH Marinko Čavara odgovarao je na pitanja učenika u svezi poduzetih mjera za saniranje šteta nastalih nakon poplava na području Federacije BiH, te ih informirao o aktivnostima federalnih institucija na pomoći stanovništvu tih ugroženih područja, kao i o aktivnostima na sprečavanju i boljoj zaštiti od elementarnih nepogoda.

Na kraju posjeta, predsjednik Federacije BiH Marinko Čavara poželio je učenicima puno uspjeha na natjecanju, kao i u daljnjem školovanju, usvajanju novih znanja i sposobnosti, priopćeno je iz Ureda Predsjednika Federacie BiH.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?