postaje tradicija

U Travniku počeo sajam 'Božićna čarolija'

21.12.2017.
u 14:05

Sajam "Božićna čarolija" održava se danas u Travniku, a posjetitelji mogu uživati u božićnim pjesmama, kuhanom vinu i brojnim blagdanskim delicijama, dok će središnji događaj biti prikaz živih jaslica.

Na Sajmu, koji se održava na središnjem gradskom trgu, sudjeluju brojne udruge, glazbene i folklorne skupine, te kreativci iz općine Travnik, a organizatori su udruge "Klik" i "Naše Polje".

- Posjetitelje očekuju različite rukotvorine, suveniri, čestitke, te kuhano vino, kobasice, kolači i ostali blagdanski specijaliteti, a 'Božićna čarolija' će trajati do kasnih večernjih sati - kazao je Feni predsjednik Udruge "Klik" Goran Pejaković.

Naglasio je kako Božićni sajam u Travniku postaje tradicija te da će i ove godine imati humanitarni karakter.

- Prve godine smo podijelili pakete socijalno ugroženim obiteljima, druge donirali poklone djeci na pedijatrijskim odjelima bolnica u Travniku i Novoj Biloj, a ove godine ćemo, najvjerojatnije, učenicima donirati novca - istaknuo je Pejaković.

Manifestacija "Božićna čarolija" bit će nastavljena sutra koncertom "Božić u Travniku", koji organizira HKC "Nova Bila", u Centru za kulturu općine Travnik.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?