Doboj

U stanu pronađena droga i novac

09.04.2021.
u 16:16

Dobojska policija je u pretresu stana koji koristi Viktor M. (23) iz Doboja, pronašli drogu i digitalnu vagu te određeni iznos novca.

Službenici Sektora kriminalističke policije Policijske uprave Doboj, jučer su u pomenutom stanu  izvršili pretres na osnovu naredbe Osnovnog suda Doboj.

"Kod V.M. je ovom prilikom je pronađeno i oduzeto: digitalna vaga, 93 sjemenke koje svojim izgledom asociraju na sjemenke indijske konplje, zelena biljna materija koja svojim izgledom asocira na opojnu drogu marihuana ukupne težine 44, 83 grama zapakovana u 36 ručno pravljenih paketića koji su pripremljeni navjerovatnije za dalju preprodaju, tablete koje svojim izgledom asociraju na opojnu drogu 'ekstazi' ukupne težine od 3, 33 grama, bijela praškasta materija koja svojim izgledom asocira na opojnu drogu spid ukupne težine od 130, 409 grama, te određeni iznos novca", naveli su iz policije.

Nad osumnjičenim je izvršena kriminalistička obrada i protiv istog će Okružnom javnom tužiteljstvu Doboj biti dostavljen Izvještaj o izvršenom kaznenom djelu neovlaštena proizvodnja i promet opojnih droga.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?