Koronavirus

U posljednja 24 sata u BiH 280 novozaraženih, pet preminulih

01.10.2020.
u 12:42

U Bosni i Hercegovini je u posljednja 24 sata, prema podacima entitetskih zdravstvenih institucija, registrirano 280 novozaraženih koronavirusom. Naime, Zavodu za javno zdravstvo Federacije BiH prijavljeno je 1.580 uzoraka, od kojih je 192 pozitivno na koronavirus. Novi slučajevi registrirani su u svim županijama u Federaciji BiH, osim u Posavskoj.

Zavodu za javno zdravstvo Federacije BiH prijavljena su 3 nova smrtna ishoda u proteklom danu.


U posljednja 24 sata kod 88 osoba u entitetu Republika Srpska potvrđeno je prisustvo koronavirusa, a dvije osobe su preminule.

Od posljednjeg izvješća o epidemiološkoj situaciji u Republici Srpskoj, u posljednja 24 sata izvršeno je testiranje 568 laboratorijskih uzoraka, a koronavirus je potvrđen kod 88 osoba.

Radi se o 49 muških i 39 ženskih osoba, od kojih je 21 mlađe, 51 srednje i 16 osoba starije životne dobi. U posljednja 24 sata prijavljena su dva smrtna slučaja kod kojih je potvrđeno prisustvo koronavirusa. Radi se o muškarcima srednje i starije životne dobi iz Šipova i Čajniča.

Podaci za Brčko bit će poznati naknadno.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?