JOŠ JEDNA LIKVIDACIJA

U Panami ubijen vođa kavačkog klana Radoje Zvicer

30.09.2022.
u 22:18

Ubijen je u kući u Panami nakon što je na njega pokušano više atentata

Vođa kavačkog klana Radoje Zvicer ubijen je večeras u Panami, doznaje Blic. Istražna tijela Srbije navodno su obaviještena o njegovoj likvidaciji. 

Ubijen je u kući u Panami nakon što je na njega pokušano više atentata.  Zvicer je izrešetan pretprošle godine usred dana dok je džogirao u blizini svog stana u Kijevu. 
Radoje Zvicer bio je jedan od utjecajnijih ljudi u podzemlju posljednjih godina. On je, uz Slobodana Kašćelana, označen kao vođa kavačkog klana, za koji se povezuje trgovina narkoticima, ubojstva i brojna druga kaznena djela. 

Srbi su Zvicera optužili i za planiranje atentata na predsjednika Aleksandra Vučića, a javnosti je poznat i po ćevapima od ljudskog mesa koje su za njega radili Veljko Belivuk i njegova ekipa. Zvicer je ćevape od ljudskog mesa uglavnom bacao psima, a one koji su bili napravljeni od njegovih najvećih neprijatelja navodno je sam jeo i to sa senfom i puno luka, otkrili su tada uhićeni "kavčani".

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?