vrijeme

U Bosni sutra postepeno razvedravanje, u Hercegovini sunčano

sunce
29.12.2019.
u 18:00

U Bosni sutra prijepodne bit će pretežno oblačno vrijeme. U drugoj polovini dana postepeno razvedravanje. U Hercegovini većinom sunčano. Prijepodne više oblačnosti na sjeveru Hercegovine.

Vjetar u Bosni slab sjevernog i sjeveroistočnog smjera. U Hercegovini umjereno jaka bura. Najniža jutarnja temperatura zraka većinom između -8 i -3 stupnja, na jugu zemlje do 3. Najviša dnevna uglavnom između -3 i 3, na jugu zemlje do 8 stupnjeva.

U Sarajevu prijepodne oblačno, poslijepodne razvedravanje. Jutarnja temperatura zraka oko -5, a najviša dnevna temperatura zraka oko -2 stupnja.

U Bosni je danas bilo oblačno sa slabim snijegom. U većem dijelu Hercegovine je pretežno vedro. Oblačno je na sjeveru Hercegovine.

Temperature zraka u 13.00 sati: Bjelašnica -14 stupnjeva, Ivan-sedlo -5, Livno i Sarajevo -1, Bijeljina i Gradačac 0, Bihać, Bugojno, Doboj, Sanski Most i Tuzla 1, Banja Luka i Prijedor 2, Trebinje 5, Mostar 6, Grude 7 i Neum 8 stupnjeva, priopćeno je iz Federalnog hidrometeorološkog zavoda (FHMZ) BiH.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?