prognoza

U Bosni jutros s maglom, U Hercegovini sunčano

sunce
05.09.2019.
u 08:39

U Bosni jutros ima dosta magle ili niske naoblake. U Hercegovini je pretežito sunčano vrijeme.

Temperature zraka u 08.00 sati: Bjelašnica 10 stupnjeva, Drvar 11, Banja Luka, Bihać, Ivan-sedlo, Livno, Prijedor, Sanski Most i Tuzla 12, Bijeljina, Bugojno, Doboj, Jajce, Sokolac i Zvornik 13, Brčko, Sarajevo i Srebrenica 14, Gradačac i Grude 15, Zenica 16, Široki Brijeg 17, Stolac 18, Trebinje 19, Mostar 20 i Neum 22. 

U Bosni danas će po kotlinama biti dosta magle ili niske naoblake. Lokalni pljuskovi se očekuju u zapadnim, središnjim i istočnim područjima Bosne u poslijepodnevnim satima. U Hercegovini bit će pretežito sunčano vrijeme. Vjetar slab, u Bosni istočnog i sjeveroistočnog smjera. U Hercegovini vjetar južnog i jugozapadnog smjera. Najviša dnevna temperatura zraka uglavnom između 22 i 27, na jugu zemlje do 32 stupnja.

U Sarajevu danas će prijepodne preovladavati oblačno, zatim djelomično vedro. Najviša dnevna temperatura zraka oko 23 stupnja, priopćeno je iz Federalnog hidrometeorološkog zavoda BiH.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?