BIVŠI PREDSJEDNIK SAD-A

Trump: "Rat između Ukrajine i Rusije nikad se ne bi dogodio da sam ja predsjednik. I sada bih to riješio u roku 24 sata"

27.01.2023.
u 13:12

Rat u Ukrajini traje već gotovo godinu dana. Izgubljeno je na tisuće života, svakodnevno stižu vijesti o hororima rata i uništenju, ali ako se pita bivšeg američkog predsjednika Donalda Trumpa do rata nije trebalo ni doći. 

"Da sam ja predsjednik, rat između Ukrajine i Rusije se nikad ne bi dogodio. Čak i sad u ovom trenutku, da sam predsjednik, uspio bih ispregovarati završetak ovog užasnog i rapidno eskalirajućeg rata unutar 24 sata. To je tako tragičan gubitak ljudskih života", poručio je putem društvene mreže Truth Social Trump.

Nešto ranije ovog tjedna osvrnuo se i na odluku administracije Joea Bidena da u Ukrajinu pošalje moćne tenkove Abrams. Smatra kako bi to moglo rezultirati ruskom upotrebom nuklearnog oružja.

"Prvo idu tenkovi, onda slijedi nuklearno oružje. Završite ovaj ludi rat. Odmah. To je tako lako", poručio je Trump.

A da je rat završiti lako smatra i republikanski kongresnik Troy Nehls. Samo vam treba Donald Trump.

"Ako zaista želimo okončati ovaj rat, Joe Biden, nazovi Donalda Trumpa. Trump će nazvati Vladimira Putina i završiti ovaj rat. Moramo zaustaviti rat i Trump to može postići", rekao je kongresnik iz Teksasa.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?