Tjedna ponuda poslova

Traže se serviseri, električari, građevinski tehničari...

26.09.2023.
u 12:35

TJEDNA PONUDA POSLOVA U BiH

Tražiš posao? Pronađi bolji posao baš za sebe! Prijavite se na portalu boljiposao.com i sretno!

Mlinar Caffe zapošljava na poziciji Djelatnik u pekari (m/ž) u Mostaru. Poslodavac omogućuje ugovor na određeno s mogućnošću produljenja na neodređeno, osiguran topli obrok te ugodnu radnu atmosferu. Prijavi se putem linka do 11.10.2023.

AIS Centar d.o.o. zapošljava na poziciji Operater Call Centra (m/ž) u Sarajevu. Poslodavac omogućuje plaću između 900 i 1000 KM,  bonuse, nagrade, interaktivni trening, mogućnosti za profesionalni razvoj, fleksibilno radno vrijeme te stalni radni odnos. Prijavi se do 05.10.2023. putem linka

Džajić - Commerce d.o.o. zapošljava na poziciji Skladištar (m/ž) u Tuzli. Poslodavac omogućuje stimulativna primanja, kontinuiran rast i razvoj te pogodnosti kod banaka i raznih agencija. Prijavi se do 14.10.2023. putem linka.

KONT d.o.o. zapošljava na pozicijama Građevinski tehničar (m/ž), Soboslikar/ličilac (m/ž), Skladištar (m/ž) i KNAUF monter/ka - majstor (m/ž) u Hrvatskoj. Poslodavac omogućuje plaću između 900 i 1500€, osiguran smještaj i hranu te mogućnost stalnog zaposlenja. Prijavi se putem linka do 17.10.2023.  

Autoklub Dalmacija HAK zapošljava na poziciji Automehaničar/autoelektričar/mehatroničar (m/ž) u Hrvatskoj. Poslodavac omogućuje ugodnu radnu atmosferu, osiguran smještaj i hranu. Prijavi se do 25.10.2023. putem linka.

Za veću ponudu poslova, pogledajte portal boljiposao.com. Sretno!

 

TJEDNA PONUDA POSLOVA U RH

U suradnji s portalom posao.hr donosimo vam još 10 ponuda za posao. Pročitajte o kakvim se poslovima radi te možda baš danas pronađete ono što tražite. Sretno!

Themelia d.o.o. zapošljava na poziciji Projektant / komercijalist u showroomu (m/ž). Mjesto rada je Zagreb. U opisu posla nalazi se izrada ponuda, narudžbi i ostale poslovne dokumentacije vezano za komercijalno poslovanje. Poslodavac nudi stimulativna primanja te mogućnost korištenja službenog mobitela i automobila. Možete se prijaviti do 02.10.2023.
    
Zagrepčanka – Poslovni objekti d.d. zapošljava Električara (m/ž). Posao se obavlja u Zagrebu. Prijave se zaprimaju do 03.10.2023. Posao uključuje rad u pogonu, na održavanju poslovnog objekta. Probni rad je u trajanju od 3 mjeseca. Radno iskustvo je poželjno, ali nije uvjet.
    
Benning Zagreb d.o.o. zapošljava Servisnog inženjera / Tehničara (m/ž). Ovaj se posao obavlja u Zagrebu. U opisu posla se nalazi puštanje u pogon sustava/opreme Benning te analiza i otklanjanje greške/kvara na sustavu. Novom djelatniku nude stimulativnu plaću, nagrađivanje uspješnosti i zalaganja i još mnogo toga. Prijaviti se možete do 04.10.2023.
    
CC PORTER Sp. z o.o zapošljava na poziciji Sales Specialist with German Language (m/ž). Osoba na ovoj poziciji biti će uključena u aktivnu prodaju i promociju proizvoda tvrtke telefonskim putem kupcima na njemačkom tržištu. Poslodavac nudi atraktivna primanja i fleksibilno radno vrijeme. Ovaj se posao obavlja od kuće. Možete se prijaviti do 31.10.2023.

Workforce Ljudski Potencijali zapošljava na poziciji Business Development consultant (m/f). Posao se obavlja u Hrvatskoj. Prijave se zaprimaju do 18.10.2023. U opisu posla nalazi se razvijanje proizvoda i tržišnih aktivnosti za teritorij alociranih partnera. Pogodnosti ovog posla su službeni automobil, životno osiguranje i bonus na plaću. 

Studenac d.o.o.  zapošljava Specijalista za vizualnu komunikaciju i brend (m/ž) u Omišu i Zagrebu. Poslodavac nudi stimulativna primanja, onboarding program, kontinuirani razvoj kompentencija kroz edukacije te mogućnost za doprinos i iskustvo u razvoju kompanije. Prijave traju do 22.10.2023.

Gi Group Staffing Solutions zapošljava Tehničara za telekomunikacije (m/ž). Mjesto rada nalazi se na više lokacija u Hrvatskoj. Prijave se zaprimaju do 18.10.2023. U opisu posla se nalazi osiguranje funkcija telekomunikacijskih mreža i korisničke opreme kod privatnih korisnika. 

Adecco Hrvatska  d.o.o. zapošljava Kontakt specijalista u korisničkoj podršci na talijanskom jeziku (m/ž) u Rijeci i cijeloj Hrvatskoj. Poslodavac osigurava, uz fiksnu plaću, mogućnost raznih bonusa temeljem operativnih postignuća, mogućnost rada od doma ili iz atraktivnog ureda u Rijeci te sportske aktivnosti (Multisport kartica). Prijavite se do 30.09.2023. 

Audio Tour d.o.o. traži Djelatnika za operativne poslove (m/ž). Osoba na ovoj poziciji komunicira s turističkim agencijama i vodičima te unosi podatke u aplikaciju. Poslodavac nudi zasnivanje radnog odnosa na neodređeno vrijeme uz probni rok od 3 mjeseca. Mjesto rada je Dubrovnik, a prijaviti se možete do 30.09.2023.

Hervis d.o.o. zapošljava Prodavača / specijalista za biciklizam (m/ž) u Šibeniku. Djelatnik na ovoj poziciji zadužen je za prodaju robe i savjetovanje kupaca. Poslodavac nudi mogućnost dodatnog bonusa pri postizanju planiranih rezultata do 200€ mjesečno te besplatno sudjelovanje na sportskim događajima pod pokroviteljstvom Hervisa. Prijavite se do 06.10.2023.  

Posjetite i posao.hr službene stranice za još veću ponudu i još lakše pretraživanje. Želimo vam sreću!

 

 

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?