Neum

Traju pregovori iza zatvorenih vrata u neumskom hotelu Marea

28.01.2022.
u 11:30

Iza zatvorenih vrata hotela Marea u Neumu u tijeku su pregovori o promjeni Izbornog zakona u BiH, a sve bi trebalo biti završeno do nedjelje, kada će biti izdato zajedničko saopćenje za medije.

Predstavnici političkih stranaka koje sudjeluju u pregovorima u hotel Marea stigli su u četvrtak navečer, kada su imali slobodno vrijeme do večere.

Današnji dan predstavlja i zvaničan početak pregovora o Izbornom zakonu, što je i posljednja šansa da se određene stvari definiraju i zadovolje apetiti svih stranaka u pregovorima.

Osim policijskih službenika i službenika Direkcije za koordinaciju policijskih tijela BiH, ispred hotela Marea u Neumu još su samo brojne medijske ekipe koje, kao i bh. javnost, iščekuju ishod započetih pregovora. Tek u prolazu ispred recepcije hotela moguće je vidjeti nekoga od sudionika pregovora koji se održavaju iza zatvorenih vrata.

Iz međunarodne zajednice najavili saopćenje za javnost o rezultatima pregovora u nedjelju.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?