SHRVANI SU

Tragično preminuo sin (26) slavne glumice, obitelj moli za privatnost: 'Devastirani smo njegovim gubitkom'

22.01.2022.
u 12:01

Glumica Regina King sa svojim je sinom bila iznimno bliska, a često mu je upućivala i javnu podršku kada je u pitanju njegova glazbena karijera.

Američka glumica i redateljica Regina King (51), dobitnica je raznih priznanja, uključujući Oscara, Zlatni globus i četiri nagrade Emmy, trenutno proživljava najteže trenutke u životu. Njezin 26-godišnji sin Ian Alexander Jr. tragično je preminuo tri dana nakon svog rođendana, javlja Hollywood Reporter. "Naša obitelj je potpuno devastirana gubitkom Iana. Bio je svjetlost svih nas, oduvijek mu je sreća drugih bila prioritet. Naša obitelj moli da poštujete našu privatnost tijekom ovog teškog vremena. Hvala vam", rekla je King u izjavi u petak navečer. Što je točno uzrok smrti za sada nije poznato. Regina je Iana dobila u braku s bivšim suprugom, producentom Ianom Alexanderom starijim. Ian je bio umjetnik i DJ koji je prije samo tri dana podijelio na Instagramu objavu o nadolazećem događaju u Bardotu ovog mjeseca.
Regina i Ian bili su iznimno bliski, a oboje su svoje tijelo ukrasili jednakom tetovažom. - Išli smo na satove kabale. Rekao je, hajde da izaberemo po tri dizajna tetovaže i ne govorimo jedno drugom koji su i koji god da bude isti, to je onaj kojeg ćemo tetovirati, i oboje smo odabrali bezuvjetnu ljubav - ispričala je glumica u jednom od intervjua. Prije tjedan dana, King je na Instagramu pozvala svoje pratitelje da podrže Ianovu novu pjesmu Green Eyes, podijelivši kratki isječak. - Slušam "Green Eyes". Ian je rekao da će prestati pušiti ako dobije milijun streamova… Maaaan Slušaj… Ovo je na repeat - napisala je tada glumica.  Svoju ljubav prema majci javno je iskazivao i Ian koji joj je prošle godine posvetio emotivnu objavu povodom njezinog 50. rođendana. - Imati te za majku je najveći dar koji sam mogao tražiti. Biti sve što jesi, a uvijek imati vremena biti tu, voljeti me i bezuvjetno me podržavati je zaista izvanredno - napisao je tada na Instagramu. 
 

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?