ONESVIJESTILA SE OD UDARCA

Studentica (18) napadnuta jer je muškarcu rekla da 'nije zainteresirana'

15.07.2019.
u 19:00

Gabrielle Walsh ima 18 godina i ovoga vikenda bila je vani sa svojim prijateljem kada su im prišla trojica muškaraca.

Studentica Gabrielle za vikend je izašla u klub u Manchesteru i nije ni slutila kako će večer završiti. Kada se sa svojim prijateljem oko 3.30 ujutro vraćala kući, obratila su im trojica muškaraca. Gabrielle je izula cipele, a jedan od muškaraca rekao joj je kako mu se sviđaju njezine noge. Ona je samo rekla "dobro" i nastavili su dalje hodati. 

Cijelo vrijeme muškarci su hodali iza njih i pokušavali uspostaviti komunikaciju. Na kraju se okrenula i rekla im je: "Žao mi je, nisam zainteresirana." Muškarci su se potom okomili na Kylea i pitali je s kim je to i nastavili su ih maltretirati. 

"Rekla sam Kyleu da ih pusti, da idemo dalje i onda me jedan od njih udario i onesvijestila sam se. Kada sam došla k sebi, njih trojica napadala su mojeg prijatelja." 

"Prošle večeri moju je najbolju prijateljicu napao muškarac koji je bio u društvu još dvojice. Oko 3.30 u mjestu gdje izlazi gay populacija obratila su joj se trojica muškarca, a jedan je bio napadač. Imao je tamniji ten i crnu kosu. Udario ju je jednom u lice i ona se onesvijestila. Nakon što se probudila, vidjela je kako napadaju njezina prijatelja i da krvari iz oka. Ovaj napad nije bio izazvan provokacijom. Jednostavno je rekla muškarcima da nije zainteresirana i jedan od njih ju je napao. Moja prijateljica trenutačno je u bolnici, gdje čeka da joj stave šavove jer joj je puknuo mišić. Molim vas da dijelite ovu informaciju kako bi se pronašao počinitelj." 

Da stvar bude gora, hitnoj pomoći trebalo bi dva sata da dođe po nju pa je taksijem otišla u bolnicu, a tamo su joj samo dali kapi za oko i poslali je kući. Na pregledu oka dan poslije rekli su joj da ima krvni ugrušak u oku, a Gabrielle i dalje ne vidi dobro, odnosno na to oko sve što vidi je žuto. 

"Nisam bila bezobrazna. Samo sam rekla da nisam zainteresirana. Mislim da je bio ljutit jer sam ga odbila pred njegovim prijateljima. Cure se osjećaju kao da ne smiju reći 'ne'. Osjećaju se da će nastradati ako kažu 'ne' i u ovom slučaju to se pokazalo istinitim", izjavila je Gabrielle za The Mirror. 

 

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije