ODMAH JE UHIĆENA

Strašan slučaj u Americi: Majka slučajno upucala sina (5), htjela je ubiti psa

04.06.2021.
u 11:29

UAmerici su gotovo svakodnevne masovne pucnjave u kojima stradavaju nevine žrtve, a koliko su daleko otišli s posjedovanjem oružja govori i jedan od najnovijih slučajeva iz Texasa.

Ondje je 24-godišnja majka Angelia Vargas slučajno u trbuh upucala svog petogodišnjeg sina jer je pištoljem htjela ubiti susjedovo štene koje je hodalo prema dječaku. Incident se dogodio u subotu u u Houstonu, a majka je odmah uhićena.

Do pucnjave je došlo nakon što su se otac i sin vozili na biciklima po ulici kada je prema njima potrčao susjedov šestomjesečni bokser. Žena je istrčala iz kuće s pištoljem i ispalila tri hica u psa od kojih je jednim pogodila vlastitog sina u trbuh. Dječak, srećom, nije u životnoj opasnosti te se oporavlja u bolnici.

Pas Bruno zadobio je rane na dvije noge, a njegov vlasnik zaradio je kaznu zbog puštanja psa bez povodca. Dio incidenta snimljen je i kućnom kamerom na kojoj se vidi kako vlasnik psa ide za njim i doziva ga da se vrati kući.

- Nije trčao prema njima niti lajao. Samo je hodao i onda je žena počela vrištati - ispričao je vlasnik psa te je dodao kako pas sigurno ne bi ništa napravio djetetu jer je inače druželjubiv, a i odrasli su bili u blizini. Pas je iz kuće istrčao nakon što je vlasnik otvorio vrata misleći da mu dolazi brat, no on je odmah izašao za svojim ljubimcem.

- Radije bi da je pogodila mog psa nego dijete - rekao je.

 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije