sastanak dužnosnika

Starijim osobama u RS omogućiti kretanje dva dana u tjednu

umirovljenici
29.03.2020.
u 15:32

Dužnosnici Republike Srpske preporučili su Stožeru za izvanredne situacije, formiranom usljed pojave koronsvirusa, da izmjeni pojedine zaključke, s naglaskom na onaj o ograničenju i zabrani kretanja starijih osoba na teritoriju tog bh. entiteta.

Cilj je da se osobama s navršenih 65 godina života i starijima, dva dana u tjednu, omogući kretanje kako bi mogli podignuti mirovine i kupe namirnice, priopćeno je nakon sastanka entitetske predsjednice Željke Cvijanović, premijera Radovan Viškovića, člana Predsjedništva BiH Milorada Dodika, predsjedatelja Vijeća ministara Zorana Tegeltije, ministra zdravlja i socijalne zaštite Alena Šeranića i glavnog tajnika Vlade RS-a Siniše Karana.

Ponovno je apelirano na građane da poštuju propisane mjere zaštite od koronavirusa, te na osobe koje su u kućnoj izolaciji da se strogo pridržavaju mjera nadležnih organa, priopćeno je iz entitetske vlade.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?